Woning- ontruiming, verkoop klaar maken en verkoop.

Rotterdam 

Het zijn altijd emotionele momenten maar helaas krijgt iedereen er wel eens mee te maken.

Als een woning van een dierbare om welke reden dan ook verkocht moet worden, staat er vaak een hoop werk te doen om deze ook daadwerkelijk verkoop klaar te maken. Er zijn diverse bedrijven welke ontruimingen aanbieden of inboedels voor u willen ophalen, vervolgens moet de woning vaak nog wat opgeknapt worden, etc. Dit kan voor flink wat regelwerk en kopzorgen zorgen.

In een emotionele periode is er ons inziens niets fijner als dit uit handen te kunnen geven aan 1 betrouwbaar bedrijf. Wij helpen u graag van ontruiming tot en met verkoop, en kan niet bestaat niet. Het doel van dit traject met ons af te handelen, is om u volledig te ontzorgen. Uiteraard bespreken we samen vooraf wat uw wensen en verwachtingen zijn. Mochten er kosten verbonden zijn aan verkoop klaar maken bespreken wij deze ook altijd vooraf met u. Uiteraard is altijd het streven de kosten voor het klaar maken van de woning weer terug te verdienen met de verkoop.

Mocht u voor deze moeilijke situatie staan en wilt u vrijblijvend ons advies? Neem eens contact met ons op, dit verplicht u tot niets.

 

Ik wil een afspraak           

of bel:  010-7371308

Uitgelicht

Social

Recent bekeken