Burgemeester de Monchyplein 240, Den Haag.

Dit appartement binnen 2 dagen verkocht!

Dit appartement hebben wij succesvol binnen twee dagen verkocht, incl de parkeerplaats. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier.

 

Het exclusieve woondomein aan het Burgemeester de Monchyplein in de stijlvolle Archipelbuurt van Den Haag werd ontworpen door de beroemde Spaanse architect Ricardo Bofill. De transparante gebouwen met de kenmerkende witte aluminium gevels zijn gesitueerd aan een vijver en waterpartij omgeven door een verscheidenheid aan bomen. Dit groene binnengebied ligt als een oase op loopafstand van winkels voor de dagelijkse boodschappen en gezellige Haagse winkelstraten zoals de Dennenweg en het Noordeinde. Hier wonen betekent ook rustig wonen: verkeerslawaai kan hier niet doordringen en parkeren vindt ondergronds plaats.
 Het appartement bevindt zich in gebouw Megaron op de 2e verdieping. Via de luxe glazen entree met marmeren vloer bereikt u de onlangs vernieuwde lift, die u slechts met 10 mede-eigenaars deelt. Per verdieping grenzen twee voordeuren aan een sfeervolle lifthal. De lift geeft tevens toegang tot de parkeergarage en uw berging onder het gebouw. Door middel van een aparte lift is het appartement ook bereikbaar voor mensen in een rolstoel.

 Wonen in gebouw Megaron betekent ook veilig wonen! De centrale hal met bellentableau is uitgerust met een videofooninstallatie, zodat ongewenst bezoek de toegang kan worden geweigerd. De parkeergarage is voorzien van een vanuit de auto bedienbare speedgate en uitgerust met camerabewaking.
 Het balkon strekt zich over de volle breedte van het appartement uit en ligt evenals de living op het zuiden met een fraai uitzicht op de grote vijver. De slaapkamers bevinden zich aan de koele zijde van het gebouw, eveneens gelegen aan een binnentuin.


Ik wil een afspraak