Uw woning verkopen?

U wilt uw woning verkopen? En nu?

Er zijn tegenwoordig heel veel aanbieders, u kunt misschien wel kiezen uit te veel makelaars om uw woning te verkopen. Als Selling Point Makelaardij willen wij vooral u laten bepalen hoe u de woning wilt verkopen. Of dat is zoals een internetmakelaar, of u geniet liever de service van FULL-service makelaar, wij kunnen u van dienst zijn. Ons label voor internetmakelen hebben wij Huizen010 genoemd. Meer weten? Kijk op www.huizen010.nl

Mocht internetmakelen u niet bevallen? Wij zijn de enige aanbieder die de mogelijkheid bieden van internetmakelen over te stappen naar FULL-Service. Online beslissen is bij ons zeker niet nodig, wij komen voor beide pakketten graag bij u langs om te bepalen wat er het best bij u past, mocht dit een combinatie moeten worden van internet en FULL-service geen probleem. We maken graag een maatwerkpaket voor u. 

Selling Point makelaardij helpt u altijd van ontspannen in de verkoop, naar een succesvolle verkoop!

Bekijk hier onze standaard pakketten:

FULL-Service Makelaar     HUIZEN010 

 

 Ik wil een afspraak

 

Onze service houdt niet op bij bovenstaand. Wij begeleiden graag bij de optimalisatie van uw woning voor verkoop. Mocht dit inhouden dat er allerhande verbouwings- of onderhoudswerkzaamheden moeten gerealiseerd worden? Wij hebben een zeer groot netwerk van ervaren bedrijven, hierin kunnen we dus goed voor u bemiddelen. Voor ons is het bij iedere woning een uitdaging er voor de client het maximale uit te halen. 

Uitgelicht

Social

Recent bekeken